fbpx
Show Order Summary
3300,00 лв.
Product Subtotal
Certified Passive House Designer
Курс "Сертифициран Дизайнер на Пасивни Къщи"
  × 1
2750,00 лв.
Subtotal 2750,00 лв.
ДДС 550,00 лв.
Total 3300,00 лв.

Информация за клиента

Детайли за плащане

Вашата поръчка

Продукт Общо
Certified Passive House Designer
Курс "Сертифициран Дизайнер на Пасивни Къщи"
  × 1
2750,00 лв.
Общо 2750,00 лв.
ДДС 550,00 лв.
Общо 3300,00 лв.

Плащане

  • Плащане на сумата по банков път. Сумата се превежда по сметка, в лева. Важно е да се знае, че ще имате право да участвате в курса и/или да получите своя софтуер след получен превод по банков път от наша страна.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за обработка на поръчката Ви, за подобряване на изживяването ви в този уебсайт и за други цели, описани в нашите политиката на поверителност.

Включено в пълния пакет:

Всичко, което Ви е нужно да проектирате енергийно ефективни и икономически оптимални сгради по целия свят и да станете акредитиран дизайнер на Пасивни Къщи

Ето какво казват нашите курсисти

арх. Даниел Кораджийски
"КАРХ" ЕООД
Прочетете повече
"Курсът е добре структуриран и систематично оформен. Задълбочено се представят широк спектър от конструктивни детайли и методи за постигане на пасивни показатели. Курсът е силно препоръчителен за архитекти!"
арх. Божидара Аврамова
Прочетете повече
"Изключително полезно обучение! Дава ценни знания, не само в областта на пасивните къщи, но и за строителните принципи като цяла. Курсът ми помогна да погледна сградите от друга перспектива, както и да осъзная факторите, влияещи върху комфорта на обитаване."
инж. Тодор Димитров
"АлуКьонигЩал" ЕООД
Прочетете повече
"Курсът дава много важни знания, необходими за цялостното разбиране на строителната физика, взаимовръзките между сградните компоненти и необходимостта от съгласувано проектиране между всички специалности."
Copyright © 2023 Пасивна Къща България ЕООД. Всички права запазени.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.