fbpx

Курс "Сертифициран Дизайнер на Пасивни Къщи"

Научете се да проектирате енергийно ефективни и икономически оптимални сгради по целия свят и станете акредитиран дизайнер на Пасивни Къщи

До края на записването остават:

Дена
Часа
Минути
Секунди

Преференциална цена за ранно записване до 26.07.2023!

Пълен пакет

2750 лв. без ДДС

2450,00 лв. без ДДС

Certified Passive House Designer
CertifiedPassiveHouse Consultant EN

Повече за курса

Курсът е акредитиран от PHI, Germany и е с продължителност 7 пълни дни, като включва лекции, упражнения и демонстрация на наладка на вентилационна система и blower door test (тест за въздухонепроницаемост).

Първата част от курса „Сертифициран Дизайнер на Пасивни Къщи“ ще се проведе присъствено, а последните 2 дена, които са работа със софтуера „Пакет за Проектиране на Пасивни Къши“ ще се проведат онлайн.

Курсът е задължителен за всички проектанти, които се интересуват не само от принципите на проектиране на пасивни сгради, но и на ниско енергийни сгради. След преминато обучение, курсистите могат да положат изпит за сертификат. След успешното полагане на изпита за сертификат, курсистите получават международна акредитация от Института за Пасивни Къщи (Passivhaus Institut), Германия и титлата „Сертифициран дизайнер/консултант на пасивни сгради“. Данните на кандидата успешно положил изпита се вписват в Международен регистър на сертифицираните дизайнери/консултанти на пасивни сгради.

DSC02224

Основни изучавани теми в курса

Ето какво казват нашите курсисти

"Курсът е добре структуриран и систематично оформен. Задълбочено се представят широк спектър от конструктивни детайли и методи за постигане на пасивни показатели. Курсът е силно препоръчителен за архитекти!"
5/5
арх. Даниел Кораджийски
"КАРХ" ЕООД
"Изключително полезно обучение! Дава ценни знания, не само в областта на пасивните къщи, но и за строителните принципи като цяла. Курсът ми помогна да погледна сградите от друга перспектива, както и да осъзная факторите, влияещи върху комфорта на обитаване."
5/5
арх. Божидара Аврамова
"Курсът дава много важни знания, необходими за цялостното разбиране на строителната физика, взаимовръзките между сградните компоненти и необходимостта от съгласувано проектиране между всички специалности."
5/5
инж. Тодор Димитров
" АлуКьонигЩал" ЕООД

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.