fbpx

Изпит за "Сертифициран Дизайнер на Пасивни Къщи"

Успешно издържалите изпита курсисти получават международна акредитация от Института за Пасивни Къщи (Passivhaus Institut) в Дармщат, Германия и титлата „Сертифициран Дизайнер/Консултант на Пасивни Къщи“

Certified Passive House Designer
CertifiedPassiveHouse Consultant EN

Край на записването: 6 Октомври 2024

Изпит

€ 399 без ДДС

От 2018 г. притежаването на РНРР лиценз вече е задължително условие на PHI, за да бъдете допуснати до изпит за сертификат!

ПРОБЕН ИЗПИТ: 15 Октомври 2024, 10:00 ч

Всеки курсист успешно преминал обучението за „Сертифициран Дизайнер/Консултант на Пасивни Къщи“, може да се яви на изпит за сертификат. Изпитните материали се подготвят от Института за Пасивни къщи в Германия (Passivhaus Institut). Ние, като акредитиран организатор на изпита, Ви предоставяме възможността да положите изпита на български език.

Успешно издържалите изпита курсисти получават международна акредитация от Института за Пасивни Къщи (Passivhaus Institut) в Дармщат, Германия и титлата „Сертифициран Дизайнер/Консултант на Пасивни Къщи“. Данните на кандидатите успешно положили изпита се вписват в Международен регистър на сертифицираните дизайнери/консултанти на пасивни къщи. Акредитацията важи за период от 5 години от датата на получаване на сертификата. През този период акредитацията може да бъде подновена чрез представяне на поне един сертифициран проект на Пасивна сграда.

"Пасивна Къща България" е акредитирана от Passivhaus Institut, Darmstadt, Germany да провежда изпит за сертификат за "Сертифициран Дизайнер/Консултант на Пасивни Къщи"

Повече информация за изпита

  • Продължителност на изпита: 3 /три/ астрономически часа.
  • Кой може да участва в изпита: В него могат да вземат участие, както курсисти вече преминали обучението за „Сертифициран дизайнер/консултант на пасивни къщи“, така и кандидати без преминато обучение.
  • Изпитът включен ли е в цената на курса: Не, изпитът не е включен в цената на курса. Той може да бъде заплатен отделно от цената на курса (Модул 3) или при закупуване на Пълен пакет (изпита е включен в Модул 3 от цената на пакета).
  • Кога е датата на изпита: Датата на предстоящият изпит се публикува своевременно в раздел „Изпит за сертификат“ на нашия сайт: passivehousebg.com
20190529 143745

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.