fbpx

Семинар "Въведение в стандарта Пасивна Къща"

Научете основните принципи при проектирането на комфортни, енергийно-ефективни и рентабилни сгради

До края на записването остават:

Дена
Часа
Минути
Секунди

Еднодневно обучение

€ 89 без ДДС

€ 69 без ДДС

Цена при ранна регистрация до 14 Април 2024

Всяка сграда трябва да бъде устойчива, да осигурява здравословна и комфортна среда, като същевременно е икономически рентабилна

Независимо дали работите върху еднофамилна къща, офис сграда или небостъргач, тя трябва да бъде проектирана и изградена по устойчив начин. И спазването на принципите за проектирането на Пасивната къща е първата стъпка към направата на устойчива сграда. Пасивните сгради са енергийно ефективни и използват 90% по-малко енергия за отопление и охлаждане. Останалото ниско потребление на енергия може лесно да бъде задоволено с възобновяема енергия, генерирана на място.

В сградите, проектирани по стандарта Пасивната Къща, температурите в помещенията са в рамките на нивата на комфорт през цялата година с минимални енергийни разходи. Въздухът е винаги свеж и пречистен, без въздушни течения, което създава здравословна и изключително комфортна среда за живеене на жителите. Изграждането на устойчива и комфортна сграда не трябва да е скъпо.

Стандартът Пасивна Къща Ви дава възможност да намерите най-оптималния за разходите дизайн за Вашия проект, като минимизира първоначалната инвестиция и реализира максимални икономии на енергия.

ПХ101 08

Основни изучавани теми в еднодневния семинар

Ето какво казват нашите курсисти

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.