fbpx

Семинар "Въведение в стандарта Пасивна Къща"

Научете основните принципи при проектирането на комфортни, енергийно-ефективни и рентабилни сгради

Преференциална цена за ранно записване до 09. Юни 2023!

Еднодневно обучение

147 лева с ДДС

129,00 лв. без ДДС

Всяка сграда трябва да бъде устойчива, да осигурява здравословна и комфортна среда, като същевременно е икономически рентабилна

Независимо дали работите върху еднофамилна къща, офис сграда или небостъргач, тя трябва да бъде проектирана и изградена по устойчив начин. И спазването на принципите за проектирането на Пасивната къща е първата стъпка към направата на устойчива сграда. Пасивните сгради са енергийно ефективни и използват 90% по-малко енергия за отопление и охлаждане. Останалото ниско потребление на енергия може лесно да бъде задоволено с възобновяема енергия, генерирана на място.

В сградите, проектирани по стандарта Пасивната Къща, температурите в помещенията са в рамките на нивата на комфорт през цялата година с минимални енергийни разходи. Въздухът е винаги свеж и пречистен, без въздушни течения, което създава здравословна и изключително комфортна среда за живеене на жителите. Изграждането на устойчива и комфортна сграда не трябва да е скъпо.

Стандартът Пасивна Къща Ви дава възможност да намерите най-оптималния за разходите дизайн за Вашия проект, като минимизира първоначалната инвестиция и реализира максимални икономии на енергия.

ПХ101 08

Основни изучавани теми в еднодневния семинар

Ето какво казват нашите курсисти

"Много полезно съдържание! Ясно структурирано и последователно. Задължителна информация за всеки архитект!"
5/5
арх. Ралица Зортева
"Курсът беше много добре организиран и структуриран. Информацията беше много добре представена и обяснена. Беше представена много информация за практически и актуални варианти за постигане на успешни решения."
5/5
инж. Десислава Илиева - Ванкова
"Курсът е много полезен и интересен. Представен е по много добър и изчерпателен начин."
5/5
арх. Ярослав Луков

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.