fbpx

Запишете се и посетете Пасивната Къща в с. Войнеговци, София

Вече 20 години, се състоят Международните дни на отворените врати за Пасивни Къщи, в който Пасивни сгради по цял свят отварят вратите си за посетители, които искат да усетят реално какъв е комфорта в Пасивните сгради!

Интересът към стандарта Пасивна Къща, който е създаден преди повече от 30 години, нараства изключително много през последните години в целия свят, защото се е доказал, като най-високия стандарт за енергийна ефективност на сградите!

В САЩ вече има щати, в които всички нови сгради трябва да отговарят на този стандарт. В Китай се строят цели селища, отговарящи на високите изисквания на стандарта. Десетки хиляди пасивнi сгради се строят в Австралия, Нова Зеландия, Канада и Европа.

С нарастването на цените на енергоносителите в България, интересът също се засилва. За съжаление, често се злоупотребява с името „Пасивна Къща“, тъй като хората у нас все още не са запознати със стандарта и се предоверяват на некомпетентни по темата проектанти и строители.

За шеста поредна година, Сертифицираната Пасивна Къща в с. Войнеговци, гр. София ще отвори врати за посетители!

На 12-ти Ноември 2023г. ще имате възможността да я посетите и разгледате, както и да разберете повече подробности какви са приемуществата на Пасивния Стандарт!

Ще Ви очакваме! Заповядайте!

 

Записването е затворено!

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.