fbpx

Сертификация на Пасивни Къщи

Сертификацията на Вашата Пасивна Къща е гаранция за качество, че Вашата Пасивна сградата отговаря на високите нива на енергийна ефективност и комфорт, и Ви носи увереност, че Вие наистина сте собственик на истинска Пасивна Къща!

Основни грешки, касаещи комфорта на обитание, които са предовратени със сертификацията на Пасивни Къщи:

  • Недооценка на засенчването на сградата, което може да доведе до прегряване лятно време или презатопляне през зимния сезон.
  • Липса или некоректно изчисляване на топлинни мостове, което води до нарушаване на топлинния комфорт и образуване на мухъл и плесени.
  • Недооценка на прозрачната част от ограждащата конструкция, което може да доведе до нарушаване на топлинния комфорт, образуване на студени течения, а също така и до образуване на мухъл и плесени.
  • Липса или неправилно проектиране на вентилационната система с топлинна рекуперация, което може да доведе до катастрофални последствия за Вашето здраве, а именно, силно пресушен въздух, повишени концентрации на СО2, наличие на неприятни миризми в сервизните помещения и други.
  • Недооценка и липса на качествени детайли, които да осигурят въздхунепроницаемостта на сградата, което води до нарушаване на топлинния комфорт, поради наличие на течения и опасност от развитие на мухъл и плесени.
    •  
shutterstock 683325688

И с това не се изчерпват възможните пропуски и грешки, при проектиране и изпълнение на Вашия обект. Те може да са много повече и много по-значителни!

Именно затова Вие имате нужда от втори поглед и оценка от висококвалифициран сертификатор, който да открие и да Ви посочи допуснатите грешки в проекта навреме. Това ще Ви спести много средства, време и излишни нерви и ще Ви позволи да станете собственик на една наистина комфортна и рентабилна сграда, със значително по-висока добавена стойност, която ще има знака за “Сертифицирана Пасивна Къща“!

В допълнение към това, Сертификатът за Пасивна Къща ще Ви позволи:

  • При наситения от предложения пазар на недвижими имоти, много по-лесно и по-бързо да отдадете под наем или да продадете Вашия имот
  • Да нямате текучество на наематели, защото те ще са доволни от осигурения им комфорт и от ниските сметки, които трябва да плащат.
  • Ако решите Вие да живеете или експлоатирате Пасивната си сграда, да спестявате много средства, които няма да бъдат за сметка на по-нисък комфорт, което ще Ви позволи да ги вложите в други интересни или доходоносни начинания, а защо не и в следващата Ви Пасивна сграда.

Предлаганата от нас сертификация, може да се извърши на следните езици: български, английски, италиански и руски език!

plakette en

С удоволствие, Ви съобщаваме, че от Септември 2018г., "Пасивна Къща България" вече е акредитирана от Института за Пасивни Къщи, Германия (PHI), като сертификатор на Пасивни сгради!

Поискайте Вашата оферта за сертификация

Имате въпроси? Свържете се с нас.

+359 889 436031

Имате въпроси? Свържете се с нас.

Пасивна Къща България ЕООД

Адрес:
бул. Христо Ботев 112
1202 София, България

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.